Kroatien – Sverige 11 oktober 2020 Nations League

Nu är det inte långt kvar tills Sverige ska spela igen och detta landslagsuppehåll är det 3 matcher som står på programmet. Först är det en träningslandskamp mot Ryssland och sen är det Kroatien – Sverige som spelar i Nations League. Den matchen spelas söndag den 11 oktober kl 18:00 i Maksimir stadion, Kroatien. Här hittar du speltips och bästa odds på matchen.

Tror du på svensk vinst får du just nu hela 4,20 i odds hos Unibet

Speltips Kroatien – Sverige i Nations League

Både Kroatien och Sverige ligger skrynkligt till i Nations League gruppen efter inledande förluster mot Portugal och Frankrike. Segraren i denna matchen har fortfarande en liten chans att komma vidare. Förloraren kan se framemo att åka ur till B-gruppen. Så det är mycket att vinna för båda lagen. Sverige spelade dock bra i båda matcherna men räckte inte till över 90 minuter mot de allra bästa nationerna. Kroaterna är just inne i en jobbig generationsväxling så är det nåt lag Sverige ska kunna slå är det Kroatien. Dock är det bortaplan som försvårar saken.

Men Sverige har ett spännande nytt lag på gång med nya stjärnor som Alexander Isak och Dejan Kulusevski. Men trotjänare som Marcus Berg gör fortfarande ett bra jobb. Vi tror på Sverige i denna matchen och det blir vårt speltips.

Bästa odds Kroatien – Sverige 11 oktober

Även om det är långt kvar till matchen finns det spelbara odds på matchen mellan Kroatien – Sverige.

Kroatien bästa odds 1,98 hos Pinnacle
Oavgjort bästa odds 3,56 hos Pinnacle
Sverige bästa odds 4,20 hos Unibet

Sveriges trupp mot Kroatien 11 oktober

Målvakter:
Robin Olsen, Roma, Kristoffer Nordfeldt, Genclerbirligi, Karl-Johan Johnsson, Köpenhamn.
Backar:
Martin Olsson, Helsingborg, Mikael Lustig, AIK, Sebastian Holmen, Willem II, Pontus Jansson, Brentford, Filip Helander, Rangers, Pierre Bengtsson, Köpenhamn, Victor Nilson Lindelöf, Man United, Emil Kraft, Newcastle.
Mittfältare och anfallare:
Sebastian Larsson, AIK, Gustav Svensson, Seattle, Kristoffer Olsson, Krasnodar, Dejan Kulusevski, Juventus, Emil Forsberg, Leipzig, Ken Sema, Udinese, Albin Ekdal, Sampdoria, Marcus Berg, Krasnodar, Alexander Isak, Real Sociedad, Sebastian Andersson, Union Berlin, Robin Quaison, Mainz, Mattias Svanberg, Bologna.