Landskamp i fotboll 29/5 – Sverige mot Finland

Sverige laddar upp inför EM med en landskamp i fotboll 29/5 mot ärkerivalen Finland. Matchen Sverige – Finland spelas på Friends Arena och är en av två landskamper inför sommarens stora fotbollsmästerskap. Några dagar senare spelar vi mot Armenien den 5 juli också den på friends arena.

Nu kan du spela på matchen med 50 kr gratis från Bethard

Landskamp i fotboll 29/5 - Sverige mot Finland

Landskamp i fotboll 29/5

För att kunna vässa truppen och få ihop ett bra spel till Fotbolls EM så väljer Sverige och Janne Andersson att möta två lag. Det första laget som Sverige möter är Finland som också laddar upp med en landskamp i fotboll 29/5 mot Sverige. De båda Em-lagen har valt varandra för att få så liknande motstånd som väntar. Så här spelar:

Sverige sina matcher i EM:

  • 14 juni Spanien – Sverige kl 21:00 spelas i Sevilla
  • 18 juni Sverige – Slovakien kl 15:00 spelas i St Petersburg
  • 23 juni Sverige – Polen kl 18:00 spelas i St Petersburg

Finlands matcher i EM

12 juni Danmark – Finland kl 18:00 spelas på parken i Köpenhamn, Danmmark
16 juni Finland – Ryssland kl 15:00 i St Petersburg, Ryssland
21 juni Finland mot Belgien kl 21:00 i St Petersburg, Ryssland och visas av TV4/CMORE.

Om vi tittar på respektive motståndare så förstår vi varför lagen har valt att möta varandra. Finnarna har Danmark i sin första match vilket påminner mycket om Sveriges spel. Sverige å sin sida möter Polen och Slovakien vilket kan liknas vid Finlande spel och ett liknande motstånd. Sen kittlar ju alltid tanken av att slå varandra då man är grannländer och rivaler.

Odds på landskamp i fotboll 29/5 2021

Vi har ännu inte hittat några spelbolag som har odds landskampen i fotboll den 29 maj 2021 men det kommer längre fram Här hittar du uppdaterade odds på EM.

En annan nyhet är att du inför EM kan få 50 kr utan insättning att spela för hos Bethard. Regler och villkor gäller. 18+

Till Bethard