Odds på vilka som kommer med i Sveriges EM trupp 2020

Unibet har laddat med odds på vilka som kommer med i Sveriges Em trupp 2020. Ett riktigt intressant spel tycker vi och vi skall titta lite närmare på det.

Odds på vilka som kommer med i Sveriges EM trupp 2020

Odds på Sveriges EM trupp 2020

När man tittar på Unibets odds på Sveriges EM trupp 2020 så ser man många som givetvis är helt givna i truppen. Spelare som Victor Lindelöf, Emil Forsberg och Albin Ekdal. De kommer ju givetvis med till EM och kan spela Sveriges alla EM matcher.

Men vad händer om de blir skadade? Ja då kommer de givetvis inte med till EM. Lindelöf matchas hårt i världens bästa liga och Forsberg, Ekdal är båda skadebenägna. Det finns alltså lite att fundra på om man skall spela på dessa odds hos Unibet.

Tittar vi ex på oddset för att Albin Ekdal kommer med i Sveriges EM trupp så är det så lågt som 1.01. Och det är ju i ärlighetens namn inte spelbart. Då måste man vara 100% säker på att han spelar EM och det kan man ju inte vara. Speciellt inte med tanke på att han relativt ofta blir skadad.

Tittar man på möjligheten att han inte spelar EM så är oddset 15 ggr pengarna. Det motsvarar en procentuell chans på 6.7% att han inte spelar EM. Det däremot är ett mycket bättre spel tycker vi.

Unibets oddsbonusar

Vill man spela på oddset på Sveriges EM trupp 2020 så kan man med fördel ta del av Unibets fina oddsbonusar. De har i dagsläget tre olika oddsbonusar att välja på. Bäst enligt oss är den stora bonusen på 100% upp till 2000 kr. Regler och villkor för den följer här:

Unibet 200% oddbonus upp till 2000 kr

  1. Gör en insättning och välj 100% bonus

  2. För maximal bonus sätt in 2000 kr eller mer

  3. Omsättningskravet är 6x till minsta odds 1.40

Till Unibet