Spanien – Sverige EM kval 10 juni 2019

Just nu pågår det ett intensivt kvalspel mellan 6 olika länder i Grupp F. Sverige ska under året möta varje landslag två gånger. Just nu ligger Sverige två i tabellen. Detta efter att man har vunnit över Rumänien i den första kvalmatchen och spelat oavgjort mot Norge. Två poäng efter ledande Spanien som vunnit båda sina första kvalmatcher. Det är just Spanien – Sverige i EM Kvalet den 10 juni år 2019 vilket är en match som kommer att spelas på arenan Santiago Bernabéu i Madrid. Spela på EM kvalet hos Unibet

Spanien - Sverige EM kval 10 juni 2019

Matchen Spanien – Sverige

Spanien, som har ett av världens bästa landslag, kommer säkerligen att bli en svår nöt för Sverige att knäcka. Framför allt då matchen även spelas på bortaplan. Det kommer dock inte minska intresset för matchen. Säkerligen kommer miljontals svenskar att bänka sig i tv-soffor för att följa denna spännande match.

Sveriges chanser i EM kvalet

I kvalgrupp F så kommer Sverige att få kämpa om en EM plats mot länder som Spanien, Rumänien, Färöarna, Norge och Malta. På papperet så ser det ut som en enkel kvalgrupp, om man bortser från Spanien som är favoriter att vinna kvalgruppen. Om Sverige spelar sina kort rätt så ska de inte ha några större problem att sluta tvåa i kvalgruppen och därmed direktkvalificera sig till EM i fotboll år 2020. EM år 2020 kommer att spelas i juni och juli. Matcherna kommer att fördelas ut på 12 stycken olika arenor runt om i Europa. Sverige kommer inte att värd för någon av EM matcherna. Däremot kommer Köpenhamn vara värd för en del av grupp B:s matcher och en åttondelsfinal.

Om Sverige lyckas ta sig till EM slutspelet, vilket det mesta talar för just nu, så har Sverige goda chanser att ta sig långt i turneringen. Även om de sannolikt inte kommer att räcka till för en medaljplats.

Betta på EM i fotboll

EM i fotboll är mycket populärt bland den svenska befolkningen som på olika sätt ger sitt stöd. Både på plats och hemma i tv-sofforna. När det är EM så är det också många som väljer att betta på de matcher som de följer vilket gör det än mer underhållande och spännande att följa en EM match live. Under EM så kommer du att betta på alla kvalmatcher men även alla slutspelsmatcher. För den som vill kunna analysera dagsformen hos de lag som möts så kommer det förstås att vara möjligt att lägga oddsspel på ett flertal olika händelser under livebetting.
Betta på EM kvalet hos Unibet