Spela på fotbolls EM 2020 hos spelbolag med spellicens

Om du vill spela på fotbolls EM 2020 är det viktigt att välja att spela hos spelbolag med spellicens. Det är endast hos bettingsidor med licens i Sverige som får lov att erbjuda svenska spelare att spela på odds på nätet. Det är även hos dessa spelbolag som vi spelare kan vinna skattefria vinster på våra spel.

Spela på fotbolls EM 2020 hos spelbolag med spellicens

Spela på fotbolls EM 2020 hos spelbolag med spellicens

Det finns många viktiga anledningar till att vi spelare skall välja att spela på de spelbolagen som har en svensk spellicens. Här tittar vi på de viktigaste punkterna och extra viktigt blir det under fotbolls EM 2020 som är det första stora mästerskapet sedan spellicenserna infördes den 1 januari 2019.

Därför skall du välja ett spelbolag med licens för EM 2020:

– Skattefria vinster
Det kanske viktigaste av allt är att vi svenska spelare vinner skattefritt om vi spelar hos spelbolag med en spellicens i Sverige. Väljer vi ett spelbolag utan svensk licens skall vi skatta för vinsterna. Om man gör det skall det skattas som inkomst av kapital hos Skatteverket vilket innebär 30% skatt. Det är inget bra alternativ.

– Dessa spelbolag har spelaransvar
Spelbolagen med licens har ett stort spelaransvar och måste bevisa det för Spelmyndigheten. Missköter de sig kan de bli av med sin spellicens och det vill de inte. Om du vill sluta spela helt och hållet kan du på ett enda ställe stänga av dig från spel hos samtliga casinon med licens.

– Betalar skatt i Sverige
Alla spelbolag med licens betalar 18% skatt på sitt överskott till svenska staten. Det är viktigt i ett långsiktigt perspektiv att välja något av dessa spelbolagen när man lägger sina spel.

Fotbolls EM 2020
Fotbolls EM 2020 är ett av de största spelevenemangen och det är även här många spelare kan göra riktigt bra vinster.Här kan du läsa mer om vilka spelbolag som har en Svensk spellicens.