Speltips Rumänien – Sverige 27 mars 2018

Vi ger dig ett speltips Rumänien – Sverige 27 mars 2018 och den andra av sveriges fyra matcher inför Fotbolls VM i Ryssland. Sverige spelar mot Chile i första mötet på Friends Arena.

Men nu väntar alltså en tuff bortamatch mot Rumänien. Rumänien är liknar inget lag som Sverige ska möta i VM i Ryssland. Men förhållandena i Rumäninen kanske kan liknas med de som är i Ryssland.

Få 100 kronor att spela på matchen hos Betser. Till Betser

Rumänien - Sverige 27 mars 2018

Rumänien – Sverige 27 mars 2018

Rumänien missade VM och det är ett lag som Sverige i normala fall ska vinna mot. I en träningsmatch inför VM är det dock inte så säkert då Janne kommer rotera friskt för att alla spelare ska få speltid. Rumänien på hemmaplan är dock ett lag som är svåra att slå. Det finns några bra spelare i Rumänien som svenska backlinjen får hålla koll på. Danmark fick t.ex bara 1-1 i sin senaste VM-kvalmatch på bortaplan. Dessutom har Rumänien nu en ny coach i Cosmin Contra.

Sverige lyckades som alla vet slå ut Italien i Playoff till VM och knipa den där efterlängtade VM-biljetten. Nu är det mars och bara 3 månader kvar till VM startar. Janne har tagit ut en trupp som är väntad. Tre tunga namn saknas pga skador och det är. Robin Olsen i mål, Albin Ekdal och Jakob Johansson på mittfältet. Alla är skadade och kunde inte vara med i denna samlingen. Övriga VM-kvalhjältar är på plats. Janne kommer rotera friskt för att alla som är med i samlingen ska få visa upp sig. I denna match kommer flera av de tilltänkta bänkspelarna i VM få visa upp sig. Vi tror att Janne kommer starta med ett reservbetonat lag för att alla ska få speltid.

Sveriges Startelva mot Rumänien
Karl-Johan Johnsson
Larsson, Helander, Jansson, Olsson
Forsberg, Svensson, Hiljemark, Durmaz
Guidetti, Nyman

Speltips: Rumänien vinner !

Bästa odds Rumänien – Sverige 27 mars 2018

Sverige bästa odds 2,65 hos Speltips Bet365
Oavgjort bästa odds 3,60 hos Speltips
Chile bästa odds 2,50 hos Speltips

Live stream Rumänien – Sverige 27 mars 2018

För att kunna se matchen via live stream krävs att du har ett TV4play konto eller Cmore abonnemang. Annars kan du se matchen på TV4 med start 20:00 då studion drar igång med snack. Matchstart är kl 20:30. Just nu kan du prova C-more gratis i två veckor.

Oddserbjudande Rumänien – Sverige

Speltips Betser100 kr gratis på Rumänien – Sverige
Betser ger just nu alla nya spelare 10€ gratis att spela med på sport (ca 100 kr). Lägg ett spel på 20€ eller mer och du får 10 euro gratis. Dessa pengar har inga omsättningskrav och läggs till ditt spelkonto när ditt första spel är avgjort. Till Betser

Sveriges Trupp mot Chile och Rumänien

Janne Andersson har nu tagit ut truppen till matcherna mot Chile den 24 mars och Rumänien den 27 mars.

Målvakter: Jakob Rinne, Ålborg, Kristoffer Nordfeldt, Swansea, Karl-Johan Johnsson, Guingamp.

Försvarare: Andreas Granqvist, Krasnodar, Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United, Mikael Lustig, Celtic, Ludwig Augustinsson, Werder Bremen, Pontus Jansson, Leeds, Emil Krafth, Bologna, Filip Helander, Bologna, Martin Olsson, Swansea. Johan Larsson, Bröndby.

Mittfältare: Emil Forsberg, Leipzig, Ken Sema, Östersund, Viktor Claesson, Krasnodar, Sebastian Larsson, Hull, Gustav Svensson, Seattle, Alexander Fransson, FC Lausanne, Jimmy Durmaz, Olympiacos, Oscar Hiljemark, Genoa.

Anfallare: Marcus Berg, Al Ain, Isaac Kiese Thelin, Waasland-Beveren, Ola Toivonen, Toulouse, John Guidetti, Alaves, Christoffer Nyman, Eintracht Braunschweg.

Lämna en kommentar