Sverige – Rumänien kval till EM 2020

Dags för första matchen i EM kvalet 2020 och den spelas mellan Sverige – Rumänien på Friends lördagen den 23:e mars 2019. För Sveriges del är det bara seger som gäller men det finns många frågetecken. Häng med så listar vi Sveriges startelva, tvtider, bästa odds och erbjudanden på EM kvalet 2020!

Sverige - Rumänien kval till EM 2020

Sverige startelva mot Rumänien

Sverige kommer att spela utan vår störste stjärna Victor Nilsson Lindelöf. Det blir givetvis ett hål i backlinjen efter honom. Men Granqvist är med och det känns tryggt. Troligtvis spelar Sverige med följande lag och det bör räcka för att besegra Rumänien!

MV: Olsen
HB: Lustig, MB: Granqvist, MB: Helander VB: Augustinson
VM: Durmaz, CM: Johansson, CM: Ekdal, HY: Forsberg
FW: Claesson FW Berg

På mittfältet känns Sverige riktigt starka med Forsberg tillbaka i truppen. Även Ekdal är viktig för Sverige och med Claesson och Berg på topp skall vi kunna göra mål på Rumänien!

Tvtider och livestream Sverige vs Rumänien

Matchen spelas lördag den 23:e mars 2019 kl 18.00 på Friends Arena. Den sänds på TV av TV4 och det innebär att den livestreamas av Cmore.

Vill du se fler EM kvalmatcher så visas de flesta av dem via gratis hos Bet365

Bästa odds Sverige – Rumänien

Tittar man på oddsen så är Sverige med rätta favoriter att vinna EM kvalmatchen mot Rumänien. Ett försiktigt speltips på Sverige – Rumänien är att vi vinner med 1-0.

Sverige vinner till bästa odds 1,80 hos Bethard

Oavgjort till bästa odds 3,70 hos Coolbet

Rumänien vinner till bästa odds 5,50 hos Unibet

Erbjudanden kval till EM 2020

Mr Green har laddat med ett superodds på hela 5 ggr pengarna att Sverige besegrar Rumänien. Du får satsa max 50 kr på detta exklusiva erbjudande. Du får dessutom får Mr Green vanliga startbonus som är en vinstboost värd maximalt 5000 kr. Till kampanjen.